Naar boven

Regels 1 tot 10 van 31 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De hondenkussens van Fuzzyard zijn lekker eigenwijs. Vrolijke kleuren en trendy designs maken dit Australische merk toonaangevend!

Lees meer

De Doggy Bag ligzakken en hondenkussens zijn van de allerbeste kwaliteit. Te gebruiken zowel binnen als buiten.

Lees meer

Nieuw zijn de Karlie hondenkussens. Deze hoogwaardige kwaliteit hondenkussens zullen veel honden en hun bezitters aanspreken . Niet alleen vanwege het comfort maar ook vanwege de levensduur van het Karlie hondenkussen.

Lees meer

Om enige duidelijkheid te geven over hoe een hondenkussen dan wel de hoes van de Lex en Max hondenkussen het best gewassen kan worden zullen we alles nog eens op een rijtje zetten.

Lees meer

Het boxbed van Lex en Max is een zeer luxe hondenkussen. Misschien wel het allerbeste hondenkussen welke verkrijgbaar is. De boxbedden zijn zeer comfortabel voor uw hond.

Lees meer

Hondenkussens in effen kleur

25-01-2013 22:01

Hondenkussens in effen kleur zijn vanaf heden leverbaar. Vrolijke en stijlvolle kleuren welke niet alleen uw kamer op vrolijken maar ook nog eens comfortabel zijn voor uw hond!

Lees meer

De nieuwe vintage hondenkussens van Lex en Max zijn eigenlijk oude kussens...herbruikt tentdoek is gebruikt om er een zeer stevig en uniek hondenkussen van te maken.

Lees meer

Lex en Max heeft een nieuwe serie hondenkussens. Trendy kleuren gericht op het winter seizoen. De kussens hebben een maat van 100X70CM.

Lees meer

Me to You hondenkussen

18-09-2012 22:40

Iedereen kent wel hel lieve beertje van de kaarten. Sinds kort zijn er van Me To You ook hondenkussens verkrijgbaar.

Lees meer

Nadat Fatboy al kussens en zitzakken had voor zijn baas zijn ze er nu ook voor de hond!

Lees meer

Regels 1 tot 10 van 31 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4