Naar boven

Oorcleaner ook voor de kat

01-06-2011 11:48

Oorcleaner is voor honden vanzelfsprekend om te gebruiken als zij last hebben van de oren, maar ook voor katten kan de oorcleaner worden gebruikt. Er zijn middelen die speciaal voor de hond zijn of speciaal voor de kat zijn, maar nu is er ook een middel dat voor beide dieren gebruikt kan worden.

Het is belangrijk dat u weet hoe dat u de oorcleaner moet gebruiken. Gelukkig zit er bij De Dierendrogist een goede oorcleaner gebruiksaanwijzing in de verpakking. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat u de oren op de juiste manier kunt behandelen. Het gaat er om dat u de oren snel kunt behandelen wanneer het nodig is. Daarom moet u de oorcleaner altijd in huis hebben, maar let u wel op de datum, ook oorcleaner kan verlopen. Vaak kunt u het wel een jaar hebben staan, maar het moet ook weer niet te lang open staan vanwege de werkzame stoffen die zich hierin bevinden.

Neemt  eens de tijd om te kijken of dat uw hond of kat oorproblemen heeft. Mocht dat het geval zijn dat kunt u de oorcleaner van de Dierendrogist altijd eens proberen zodat de problemen snel verholpen worden.