Royal Canin Fit 4kg

€ 37,25
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal
  • Koop 2 voor € 31,50 per stuk en bespaar 16%

Details

Voor de fitte kat die buiten komt

Wanneer uw kat zowel binnen als regelmatig buiten verblijft, zal zijn activiteitenniveau matig tot normaal zijn. Zijn natuurlijke weerstand wordt buiten wel geregeld op de proef gesteld en zijn energiebehoefte is gematigd, omdat hij binnenshuis veelal zal rusten.

Bovendien zal uw kat binnenshuis ook een gedeelte van zijn tijd bezig zijn met de verzorging van zijn vacht. De ingeslikte haren komen vervolgens in het spijsverteringskanaal terecht. Normaal worden deze haren, door het eten van gras, op de natuurlijke wijze uitgescheiden, maar wanneer dit niet het geval is, kunnen zich haarballen gaan vormen, die op den duur uitgebraakt moeten worden.

Voor behoud van gelijkmatige energiebehoefte en het ideale gewicht

De voeding Fit 32 van Royal Canin is zo afgestemd dat uw kat zijn gezonde gewicht kan behouden en daarbij kan vertrouwen op zijn natuurlijke weerstand. Het aangepaste energiegehalte zorgt voor behoud van het ideale lichaamsgewicht en de exclusieve combinatie van vezels bevorderen in het spijsverteringskanaal de afvoer van de haren die uw kat dagelijks inslikt. Haarbalvorming wordt hiermee voorkomen.

52 essentiële voedingsstoffen

De uitgebalanceerde voeding Fit 32 bevat maar liefst 52 waardevolle voedingsstoffen. Voor een kat met een normaal lichaamsgewicht die graag buiten komt, sluiten deze voedingsstoffen optimaal aan bij zijn behoeften.

Uw energieke kat zal topfit blijven wanneer hij dagelijks fit 32 te eten krijgt. Daarnaast dient u er eveneens voor te zorgen dat uw kat altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft.