Royal Canin Light 2kg

€ 25,95
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

Complete voeding voor een ideaal lichaamsgewicht

Soms is overgewicht niet te voorkomen. Katten die neigen naar overgewicht en daarbij weinig beweging hebben, zullen door middel van de juiste voeding op het juiste gewicht blijven. Katten met overgewicht zullen dit behouden of zelfs meer op gaan bouwen, maar met de juiste voeding wordt dit voorkomen.

De dagelijkse voedingsinname dient gematigd te worden. Met de complete voedingslijn Light 40 van Royal Canin wordt het energiegehalte beperkt, zonder dat de kat iets aan voedingsstoffen tekort zal komen.

Vetverbranding

Light 40 bevat L-carnitine, een gezonde voedingsstof die het lichaam aanzet tot het verbranden van vetten en daarbij het verbruik van vetreserves stimuleert.

Verzadigd gevoel

De kat krijgt al snel een verzadigd gevoel wanneer zij van Light 40 eet. Dit komt door het hoge gehalte aan vezels en psyllium. Een vol gevoel en tegelijkertijd minder inname van calorieën.

Light 40 bevat de hoogwaardige eiwitten L.I.P. Deze zijn bijzonder goed verteerbaar, waardoor er zeer weinig onverteerbare resten in de darmen achter blijven. Een goede darmflora wordt hiermee bewezen. Daarnaast ondersteunt het hoge eiwitgehalte (40%) het behoud van de spiermassa.

De uitkomst

Door Light 40 te geven komt uw kat niets tekort, daalt de calorie inname tot maar liefst 17%  en heeft zij toch een verzadigd gevoel. 

Royal Canin Light 40 is verkrijgbaar in 400gr verpakking, alsook in 2kg, 4kg en 10kg.

Het betreft droog kattenvoer, zorgt u daarom altijd dat de kat kan beschikken over vers drinkwater.