Royal Canin Maxi Adult 4kg

€ 23,95
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

Optimale voeding voor grote honden van 15 maanden tot 5 jaar

Grote honden zijn zeer actief en gebruiken zodoende veel energie. Hun grote lichaamsgewicht, in combinatie met hun actieve bestaan, zorgt voor extra belasting van de gewrichten. Kraakbeen kan beschadigen en artritis kan optreden. Een goede uitgebalanceerde voeding draagt bij aan de bescherming van de gewrichten van de Maxi hond.

De unieke eigenschappen van Maxi Adult 26

1) Door de toevoeging van taurine wordt het samentrekken van het hart gestimuleerd. Dit draagt bij een gezond en goed functionerend hart.

2) De vetzuren EPA & DHA hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Deze vetzuren garanderen in combinatie met bietenpulp vezels en onoplosbare minerale zouten een optimale spijsvertering. De kwaliteit van de ontlasting wordt verbeterd, alsook het transport door de darmen.

3) Glucosamine, Chondroïtine en EPA/DHA helpen de gewrichten gezond te houden.

4) Dankzij de unieke formule en samenstelling van de brok, gaan zelfs de meest kieskeurige Maxi honden eten.

Andere ingrediënten

Maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsmeel, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijk eiwit, bietenpulp, mineralen, visolie, sojaolie, gist, eipoeder, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), taurine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Verkrijgbaar in 4 kg, 8 kg en 15 kg verpakking.