Royal Canin Mini Adult 2kg

€ 14,95
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

Voor behoud optimaal gewicht van de kleine hond tussen de 10 maanden en 8 jaar

De Mini hond heeft vanwege zijn kleine uiterlijk meer behoefte aan energie dan grote honden. Denkt u maar eens aan de afstand die zij moeten afleggen. Voor elke pas van de grote hond, moet de Mini hond vele passen meer zetten.

Ideaal gewicht

De voeding Royal Canin Mini Adult 27 is zodanig samengesteld dat het bijdraagt aan het behouden van het ideale gewicht. L-carnitine stimuleert de vetverbranding en het eiwitgehalte in combinatie met een aangepast energiegehalte (4060Kcal/kg) voldoet helemaal aan de hoge energiebehoefte van de Mini hond.

Daarnaast heeft de voeding nog veel meer goede eigenschappen:

1) Vitamine A, Omega-6 vetzuren en zwavelaminozuren, zoals methionini en cystine voeden de huid en de vacht.

2) Natriumpolyfosfaten treden op als calciumvangers, waardoor tandsteenvorming wordt beperkt. Daarnaast werken de brokjes als een soort van tandenborstel op de tanden, vanwege het schurende effect.

3) Door de speciale vorm, samenstelling en afmeting van de brokjes kunnen zij gemakkelijk worden opgepakt, waarbij de smaak en de natuurlijke geur ook nog eens voor een verhoogde smakelijkheid zorgen, zodat zelfs kieskeurige eters verzadigd raken.

Andere ingrediënten

Maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsmeel, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, gist, visolie, mineralen, DL-methionine, natriumpolyfosfaat, L-lysine, eipoeder, L-carnitine.

Royal Canin Mini Adult 27 is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 8 kg verpakking.