Royal Canin Persian 2kg

€ 26,95
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

Evenwichtige voeding voor de Perzische kat vanaf 12 maanden

Het enige langharige ras ter wereld is de Perzische kat. Deze katten zijn een lust voor het oog. De mooie lange haren en de manier van lopen, een imposante verschijning.

Vanwege de lange haren die ook nog eens zeer dicht begroeid zijn, heeft de Pers vaak en snel last van haarballen. Daarnaast heeft de Pers een zeer speciale manier van eten, want zij pakt met de onderkant van haar tong de voeding op.

Een stralende vacht

De voeding Persian 30 is uitgerust met het Beauty Shine Complex dat niet alleen de huid helpt te versterken, maar er ook voor zorgt dat de vacht van de Pers zacht, glanzend en intensief van kleur blijft.

Persian 30 voor een goede gezondheid

De zeer goed verteerbare hoogwaardige eiwitten L.I.P. zijn rijkelijk vertegenwoordigd in Persian 30. Onverteerbare resten blijven slechts minimaal achter (minder dan 10%), de darmpassage wordt gestimuleerd, haarbalvorming wordt beperkt en de spijsvertering wordt maximaal bevorderd.

Voedingstabel
Voedingstabel
De gezondheidsvoedingen van Royal Canin, waaronder Persian 30 zijn verrijkt met het aminozuur L-lysine, dat bijdraagt tot een vermindering van virale uitscheiding en de klinische symptomen van het Feline Herpes type 1 Virus.

Uw kat beschikt graag continue over vers drinkwater.

Royal Canin Persian 30 is verkrijgbaar in 400gr, 2kg, 4kg en 10kg verpakking.